Popular Posts

Wednesday, August 8, 2012

My Garden as of July 2012

Its been a month!  I left home for about 3 weeks & rumah dah jadi 'kapal karam'...poor my cleaner lady need to do the spring cleaning 2 days, amazing how the dust accumulated for 3 weeks.  It takes couple of days for me to get the strength and back to my gardening hobby..Rumput rampai di sana sini, semak boleh buat cik siti atau ular bersarang..seram.

Remember the TNB pole that we want to cover with Blue Pea Flower?

Here's now.. bushy and seems healthy..perhaps one day i will make a drink from the flower, inspired by Iskandar of tanamsendiri

I was very happy with my sunflower, despite lack of attention, they seems happier & settle

Notice the flower bulb di semua dahan?  very excited nak tengok dia berbunga..

Waiting patiently..

This morning..tadaaa!! i couldnt be happier!  Penantian yg sgt menguntungkan..plan to tanam di sekeliling rumah..wah very optimistic!  (Macam la gerenti yg i tanam tu semuanya menjadi..)

Deretan tomato dan cili dari Biji Benih Body Shop, Save the Planet Project..

Spotted sebiji cili dah keluar..rasa nak frame jer!

Tomato pun dah berbunga...harap2 berbuah lebat nanti, tapi bit cemas sebab pokoknya kian hari makin condong mcm berat sebelah.

My Yellow Cosmos getting bigger & healthier each day.  I wonder if the leaves can be eaten?

These Okra seed are curtesy from Nurul Hidayah..also settle down now.

Among all, my Spinach is the most happening of all... look at the size now..its taller than me!  We are so anxious to wait for the flower & of course need to keep the seed..







2 comments:

  1. Pucuk pokok kosmos kuning tak blh dimkn spt saudara rapatnya iaitu ulam raja yg berbunga purple. Pernah terjadi orang mkn pucuk kosmos kuning krn terkeliru dgn ulam raja dan dia keracunan(cirit birit). Pokok bunga kosmos kuning(yellow cosmos) dikenali dgn nama bunga intan berayun/bintang berayun dlm BM.

    ReplyDelete
  2. Wah makin hijau and colourful your place. Yup cosmos kuning tu tak boleh makan.

    ReplyDelete