Popular Posts

Monday, February 4, 2013

Brownie is 1 year old!

This is Brownie now... gemuk & lately makin malas.. makan, baring, makan, baring...syoknyer jadi rabbit!


Ini masa dibeli..Brownie berusia 4 bulan..Kurus dan kecil..nak pegang pun takut. 



Suka tonton TV.. nak tertidur ..

Dulu pagar kan jugak tempat dia bermain sbb takut terlepas.. nowadays kasi lepas jer.. Brownie akan masuk rumah dia sendiri kalau dah penat pusing keliling rumah.



Fav spot dia melepak di kawasan Ros Jepun..habis kena lanyak


My girlyg gemar usung Brownie sana sini..kalau boleh holiday pun nak bawak sekali


Ada yg tawarkan RM500 nak beli Brownie, tak sanggup nak jual.  Ada jugak yg suggest dptkan partner untuk Brownie..
hm kalau dia beranak nanti sapa nak settle.. eww... mcm anak tikus!







2 comments:

  1. haaa memang bahagia nampak nyer brownie..sehat sungguh! menggigit tak?

    ReplyDelete
  2. comeynya dia...gebu gitu. ingat nak membela jugak kitty atau bunny tapi tak der orang nak jagakan bila gi kejer. ;<

    ReplyDelete