Popular Posts

Monday, July 1, 2013

MY GLADIOLI COLLECTIONS...cantik tak????

saja nak bakar hati... (bg sesiapa yg belum tanam..) hehe...

Gladiolus - Priscilla

Gladiolus - Priscilla

Gladiolus - Priscilla

Gladiolus - Priscilla

Gladiolus - Nova Lux

Gladiolus - Nova Lux

 Gladiolus - Fidelio

 Gladiolus - Fidelio

Gladiolus - Fidelio

Gladiolus - White Prosperity

Gladiolus - White Prosperity

Gladiolus - Trader Horn

Gladiolus - Trader Horn

Gladiolus - Trader Horn

Gladiolus - Trader Horn

Gladiolus - Plum Tart

Gladiolus - Plum Tart

Gladiolus - Adi
  
cuma purple dan peach saja tak nampak muka... tak mengapa, bersyukur sgt dgn kesemua yg ada.. taman mini tepi rumah kembali berseri!!!

next... nak tanam di Fraser Hill pulak (tamaknya....)

13 comments:

  1. cantik2...memang terbakar hati ni...hehehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ys bestnya ada yg dah multiple olive... mmg dia suka panas la

      Delete
  3. ni tak boleh jadi nie...hhihih

    ReplyDelete
  4. jelesssssnyaaaaa.......cantik2 kalernya lynn. berbunga serentak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selang 2,3 hari.. tapi boleh lihat kesemuanya dlm satu masa sbb dia tahan at least 1 week.

      Delete
  5. cantiknye warna2 yang Lynn ade...

    ReplyDelete
  6. Hati terbakar panggilllll bomba!(lagu kanak2 :rumah terbakar)
    Syoknyaaa banyak gladioli menjadi macam ni Kak Lynn :)
    What's ur secret?kongsi2 laa...saya punya baru sebiji bawang yang bertunas,haha.

    ReplyDelete
  7. cantiknya. jealous ni! saya bulb tahun 2011 /12 yg kena tanam semula tak habis tanam lagi, macam mana nak tanam bulb yg baru, terperap dlm fridge lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm..nak mengorder lg nih.. nak tanam tepi pagar di FH...

      Delete
  8. jelesnye sesangat.....cantik pulak tu. :)

    ReplyDelete