Popular Posts

Sunday, October 13, 2013

Jom makan Bayam Merah

Salam to everyone...
This week is very hectic week, but all paid off bila tengok hasilnya...

Bayam Merah yang sedia untuk dituai selepas 48 hari..
This is after 48 days, ready to harvest



Sihat kan?  tanpa, baja kimia dan juga tanpa semburan racun..
They are super healthy, no chemical fertilizer & no pesticide spray at all

Ini pokok induk, yang dibiarkan untuk mendapatkan benih yang bermutu
This have been kept to get the quality seeds

Bagi para pembaca yang berminat untuk mendapatkan benih kongsi ini, sila hantar alamat penuh ke email  :
seedsandothers@yahoo.com
Those readers who are keen with this seeds, feel free to let us have your full address and email to : seedsandothers@yahoo.com

7 comments:

  1. wow sihatnya sayur bayam tu...lepas ni boleh jadik popoye hehe..kalo dah pernah kongsi boleh kongsi lagi ke? i dont mind paying the postage ;) TQ

    lyzaalogan@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer liza....kalau dah kongsi tu mana boleh pilih org..ye tak? nanti kak lynn hantar..

      Delete
  2. Wah banyaknya ..ni di FH atau JB... baru je balik dari FH.. tertanya-tanya juga kat mana tpt lynn ni.. teringin juga menjenguk:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini di FH.. mmg takkan jumpa kalau cuti kat atas tu.. kebun lynn bukannya betul2 kat atas, its in between..tp boleh jungle trekking sampai trail kat sana..kami tak buka pd public kak..sbb weekend tu lah masa yg paling sibuk.

      Delete
  3. suka nya lynn tengo..sy punya yang sepokok pun dah terkinja-kinja melompat...ni kan pula penuh berbatas-batas.....rezeki bercucuk tanam kan...:D

    ReplyDelete
  4. Saya berminat nak mendapatkan benih kongsi ni.
    Kak lyn bole email to nurfatihazainal@gmail.com

    ReplyDelete