Popular Posts

Wednesday, February 10, 2016

DEMAM GLADIOLI...lagi???

As salam buat rakan-rakan budiman... in case jika masih ada yang menjenguk page saya yg suam-suam kuku nih..

musim panas sudah bermula..apa lagi, boleh la menanam semula bunga kesukaan di laman..contohnya Gladioli yang sangat-sangat cantik ni.. anyway bebebawang dia dah cukup besar..maka dah ready nak tanam semula utk menghasilkan bunga yang cantik..

sebelum tu saya nak share dulu koleksi pembeli-pembeli saya... memang teruja & happy bila produk saya menjadi-jadi cantiknya di laman masing-masing..jom!

JESTER


CLEMENCE

AJAX
(ni memang my feberet!)


PRISCILLA 
terhasil dengan pelbagai tone..

TRADERHORN
pun ada pelbagai tona warna



DECISO

NOVA LUX

BENEDETTE 
dan
PETER PEARS
ini pemenang untuk 2015, (penanam dari Sarawak)
setiap tahun kami akan pilih penanam Gladioli terbaik & memenangi hadiah worth RM200 termasuk wang tunai you!





 



ha... mcm mana? meroyan tgk gladioli yang cantik cantik ni kan...
bersemangat nak tanam semula di laman.

ni set2 yg kami jual buat masa ni.. semua LOCAL ya.. bukan oversea mari so daya tahan memang kuat....









p/s ...check-out our plants for sale, coming soon!




No comments:

Post a Comment